Meniu Anunt
02-02-2024

CO-GENERGYA intră pe piața românească și participă la Târgul Național Imobiliar, între 22-24 septembrie 2023, la Palatul Parlamentului

share:

CO-GENERGYA intră pe piața românească și participă la Târgul Național Imobiliar, între 22-24 septembrie 2023, la Palatul Parlamentului
Soluțiile puse la dispoziție de companie permit obținerea unor economii de până la 60% la facturile de energie, concomitent cu reducerea cu 50% a emisiilor de carbon.

CO-GENERGYA, o companie inovatoare cu experiență în modernizarea și eficientizarea energetică a clădirilor din Europa de Vest și nordul Africii, își face debutul pe piața din România. Compania anunță că va participa la Târgul Național Imobiliar - TNI, care va avea loc în perioada 22-24 septembrie 2023, în incinta Palatului Parlamentului.

CO-GENERGYA s-a născut din pasiunea pentru inovația tehnologică și cunoștințele tehnice solide acumulate în domeniul modernizării și eficientizării energetice a clădirilor civile și industriale. Portofoliul de soluții oferit de companie variază de la îmbunătățirea infrastructurii energetice a clădirilor existente până la dezvoltarea de proiecte noi de energie regenerabilă, însoțite de soluții financiare adaptate.

CO-GENERGYA folosește o gamă diversificată de tehnici pentru a reduce costurile operaționale, a moderniza și a întreține instalațiile, a stabiliza cheltuielile cu energia, a îmbunătăți confortul ocupanților și a spori performanța energetică, protejând în același timp mediul înconjurător.


Citește și:

SONDAJ - 8 din 10 români consideră că majorarea facturilor la utilități a avut un impact puternic sau foarte puternic asupra bugetului familiei. Ce soluții ar fi pentru diminuarea lor


Fără titlu (1000 × 788 px) (1000 × 700 px) (1000 × 200 px) (1000 × 170 px) (1000 × 250 px) (1)

Prin tehnologia combinată a cogenerării și a pompelor de căldură, se obțin rezultate imediate, impresionante, printre care se numără:

- Independență energetică în raport cu energia electrică;

- Economii de până la 60% la facturile energetice;

- Producție proprie de electricitate la preț de gaz natural sau propan, cu costuri de doar 0,3 lei/kWh comparativ cu prețul actual plafonat de 1,3 lei/kWh;

- Reduceri semnificative, de 50%, ale emisiilor de CO2;

- Recuperarea garantată a investiției, în maximum 5 ani.

Indiferent dacă intenționați să construiți o clădire nouă sau doriți să modernizați o clădire existentă, serviciile și soluțiile noastre energetice integrate se adaptează nevoilor dumneavoastră, asigurând atingerea obiectivelor legate de creșterea profiturilor prin reducerea costurilor energetice și crearea unui avantaj competitiv, securizarea consumurilor energetice, minimizarea emisiilor de carbon și abordarea eficientă a reglementărilor privind schimbările climatice. Abordarea noastră All-in se pliază perfect profilului clădirii dumneavoastră prin asigurarea finanțării, proiectării și instalării, monitorizării și mentenanței, pe toata durata de viață a proiectului!”

Eduard George Dima, fondator CO-GENERGYA

Echipa CO-GENERGYA vă așteaptă cu nerăbdare să o vizitați la standul din incinta Târgului Național Imobiliar - TNI și să aflați mai multe despre soluțiile inovatoare ale companiei. Pentru mai multe informații, puteți lua legătura cu echipa CO-GENERGYA la [email protected] sau la 0770.917.889.


Citește și:

Oportunitate inedită pentru investitori: Titirez.ro, primul portal imobiliar din România care lansează plata în criptomonede, în parteneriat cu TOKERO


Despre CO-GENERGYA

CO-GENERGYA este o companie dedicată eficientizării energetice și dezvoltării soluțiilor inovatoare pentru clădiri, având o experiență vastă în Europa de Vest și nordul Africii. Cu un portofoliu variat de servicii și tehnologii, CO-GENERGYA se angajează să aducă economii semnificative și sustenabilitate în mediul construit și este soluția perfectă pentru dezvoltatori rezidențiali, operatorii din industria HoReCa sau administratorii de centre sportive și recreative (piscine, săli de sport, centre SPA), clădiri comerciale (mall, birouri, magazine), clădiri industriale (hale, magazii, depozite logistice), clădiri social-culturale (spitale, case de bătrâni, creșe, cabinete medicale, teatre, școli, biblioteci), centre de date IT, dar și pentru sectorul utilităților publice (sistemele centralizate de termoficare CET) și altele.

TEHNOLOGIA COGENERĂRII

Cogenerarea reprezintă o soluție practică pentru contracararea creșterii prețurilor la energia electrică, aducând cu sine economii de energie primară și o scădere semnificativă a emisiilor de gaze cu efect de seră, în comparație cu instalațiile separate de producție a energiei. Prin Cogenerare, energia chimică din combustibilul gazos este transformată în energie electrică și termică.

Producția de energie mecanică este realizată prin arderea combustibilului gazos într-un motor, care acționează un generator rotativ sincron sau asincron, generând astfel energie electrică. Această energie poate fi consumată intern sau „injectată” în rețeaua electrică.

Prin intermediul schimbătoarelor de căldură, căldura este recuperată din gazele de eșapament, circuitul de răcire al motorului și uleiul de lubrifiere. Această căldură poate fi stocată sau utilizată pentru încălzire, apă caldă menajeră și, potențial, pentru producția de apă rece în grupurile de răcire prin absorbție. Astfel, cogenerarea devine o soluție eficientă și sustenabilă, contribuind la reducerea impactului asupra mediului și la eficientizarea utilizării resurselor energetice.

TEHNOLOGIA POMPEI DE CĂLDURĂ CU MOTOR TERMIC PE GAZ

Pompele de căldură cu motoare termice pe gaz permit reducerea cu 95% a consumurilor de energie electrică și o reducere cu până la 40% a costurilor operaționale în exploatare față de sistemele tradiționale HVAC (EHP, VRF/VRV).

Căldura gazelor de eșapament și a motorului termic sunt recuperate pentru a oferi o cantitate suplimentară de energie gratuită, ce poate fi utilizată pentru furnizarea de apă caldă menajeră și pentru a elimina ciclurile de dezghețare (în modul de încălzire): în acest sens, este posibil să se atingă o eficiență globală de până la 200%.

Prin economiile de energie și oferind soluții tehnologice alimentate cu gaz, pompele de căldură cu motoare termice asigură astăzi confort și generează economii pentru mii de clădiri din întreaga lume.


Citește și:

Guvernul „merge pe burtă” cu noul pachet de măsuri fiscale. Încă nu se știe, concret, care vor fi acestea, dar cine se opune „luptă pentru privilegii și pentru marile averi”?!