"Under" - numele sugestiv al restaurantului - se va deschide in luna februarie a anului 2019 si se va distinge prin forma sa neobisnuita, care aminteste de o corabie scufundata sau de un periscop.
Meniul restaurantului va fi inspirat din bucataria locala norvegiana. Spatiul va putea gazdui fara probleme 100 de persoane, care se vor bucura de vedere panoramica spre peisajul subacvatic plin de viata.
Insasi experienta de a intra in restaurant va fi unica: oaspetii vor cobori trei etaje in cladirea scufundata si vor trece prin zona de garderoba, bar si sala de mese - cu perete panoramic de sticla cu vedere spre fundul marii.
Forma simpla a cladirii si suprafata neteda din beton urmeaza sa atraga vietatile marine, pornind cu scoicile. Acestea vor avea rolul de a curata apele din jurul restaurantului, creandu-se astfel o zona ideala pentru pesti si alte animale. In plus, echipele de cercetatori vor putea folosi restaurantul drept punct de pornire pentru investigarea ecosistemului marin.